Je schadeauto of motor verkopen? Geen enkel probleem

Wie al een voertuig verkocht heeft, weet hoe moeilijk het is. Je doet alle moeite van de wereld om mooie foto's en een gedetailleerde omschrijving te maken, toch lijken andere mensen er niet van overtuigd om je voertuig over te nemen. Het is voor een gewone tweedehands auto al niet gemakkelijk, laat staan voor een schadeauto of motor. Het doelpubliek is een stuk beperkter en dus is de zoektocht naar een koper een stuk lastiger. Toch is het geen onmogelijke opdracht, als je maar de juiste weg volgt.

Het verkopen van een schadeauto

Als je auto al een zekere leeftijd heeft of als je in een ongeval betrokken was, treden er onvermijdelijk herstellingskosten op. Kosten die je, om eender welke reden, misschien liever niet meer maakt. Zeker als je al met het idee rondliep om op zoek te gaan naar een nieuwe auto, als je de auto niet veel gebruikt of als je kans maakt op een bedrijfsauto, stel je je de vraag of de kosten waar je voor staat nog wel de moeite lonen. Kom je tot de vaststelling dat dit niet het geval is, dan kun je je auto te koop aanbieden op een online platform. Hier bekijken opkopers dagelijks het aanbod en brengen ze ook effectief een bod uit als een auto hun interesse te pakken heeft. Een schadeauto verkopen verloopt op deze manier een stuk vlotter dan als je zou kiezen voor een particuliere verkoop en de hele administratie blijft je bespaard.

Een nieuwe eigenaar voor je motor vinden

Opkopers zijn altijd op zoek naar interessante voertuigen om hun eigen klanten van dienst te kunnen zijn. Ook motoren zijn op een platform dus erg gewild, vooral omdat een goede tweedehands motor moeilijk te vinden is. Aanmelden en verkopen gaat op precies dezelfde manier als een auto verkopen. Je motor verkopen doe je door het doorsturen van enkele foto's en een omschrijving en daarna is het aan opkopers om een mooi bod uit te brengen. Is er een bod waarmee je akkoord kan gaan, dan ontvang je het afgesproken bedrag en wordt de motor bij je thuis opgehaald. Om je motor te verkopen, hoef je dus zelf niet eens de deur meer uit, maar ben je wel zeker van een goede prijs en een correcte service. 

Share this article

Ook leuk om te lezen

Populaire categorie