Tuindecoratie die je tuin hip zal maken

Zoek je nog naar leuke manieren om je tuin een nieuwe look te geven? Dan ben je op de juiste plaats! Wij geven je enkele inspirerende ideeën voor een hippe tuin! Ready?

Verwarmen aan de terrashaard

Tijdens de zomermaanden zit je ongetwijfeld veel op je terras en in je tuin. Met een terrashaard kan je dit ook doen in de nazomer. Een terrashaard voorziet gezelligheid en warmte tijdens de koudere maanden. Denk aan leuke etentjes met de vrienden en familie op je terras, tussen de herfstbladeren en kale bomen. Je kan zelfs kiezen voor een barbecue buitenhaard. Hier kan je dan je maaltijden op maken om zo de ideale barbecue avond te organiseren. Alleen maar voordelen voor wie graag tijdens de nazomer buiten eet.

Hout stockeren in een houtwand

Wat past er beter bij een tuinhaard dan een elegante houtopslag? Nu dat je veel gebruik zal maken van je nieuwe terrashaard heb je goed wat brandhout nodig. Dit moet uiteraard ergens gestockeerd worden. Je kan dit doen door het op te stapelen in een mooie wand. Dit is zowel stijlvol als praktisch. Let er wel op dat je je hout goed droog legt, aangezien nat hout niet goed brandt. 

Plonsje in de zwemvijver

Zwemvijvers zijn perfect voor mensen die graag in de natuur zwemmen. Milieuvriendelijk, kalm en mooi: het zijn slechts enkele kenmerken van een zwemvijver. Perfect voor tijdens de zomermaanden om je te verfrissen. Prachtig om naar te kijken tijdens de koude wintermaanden. Met een zwemvijver zwem je in écht water, tussen waterplanten en zelfs vissen als je dat wil. Een aanrader voor iedereen die zijn of haar tuin een extra upgrade wil geven.

Relaxen in je poolhouse

Een zwemvijver zonder poolhouse, het zou jammer zijn. Kies er daarom voor om je tuin af te werken door een knap poolhouse te plaatsen naast de vijver. Denk aan een ruimte waar je je kan omkleden, met een tafel waar je kan aan relaxen en gezelschapsspelletjes spelen. Waarom geen douche om je af te spoelen? Of zelfs een volledige badkamer met toilet? Je poolhouse wordt de plek waar je na het zwemmen even op adem kan komen. Maar het kan ook de plek zijn waar je gezellig eet of aperitieft met de vrienden. Op deze manier zal je nog extra genieten van je gloednieuwe zwemvijver en terrashaard. Alvast veel plezier gewenst!

Share this article

Ook leuk om te lezen

Populaire categorie