Geef je kind een mooie herinnering aan het lentefeest

Een drukte van jewelste bij het kiezen van de juiste outfit, de zaal, het menu…? Maar je wil ook het lentefeest op tijd kunnen aankondigen? Wij geven je alvast enkele tips voor een vlot verloop.

Hip op de foto

Vandaag zijn er oneindig veel mogelijkheden om een hip lentefeest aan te kondigen.  Durf zelf eens te scrollen doorheen de verschillende mogelijkheden online en laat je inspireren door kleuren en vormen om originele lentefeest uitnodigingen te maken. Is je zoon een voetbalfanaat en heb je foto’s genomen in zijn favoriete stadion of tijdens het voetballen? Dan kun je al een subtiele hint geven met een uitnodiging in de vorm van een voetbal. Of is je dochter het gelukkigst in de natuur tussen de mooiste bloemen in het veld? Waarom dan niet kiezen voor een uitnodiging met haar naam omringd door een cirkel van bloemen? Of organiseer je een heuse lentefeestparty met stoere kids? Dan is een uitnodiging in de sfeer van een leuke fuif misschien een tof idee.

Creatief tonen wie je bent

Tussen het kiezen van de juiste outfit, het regelen van de zaal, het bepalen van het menu en de decoratie door, is er soms weinig tijd over om nog een heuse fotoshoot te boeken bij een fotograaf. Vergeet daarom niet om op tijd te beginnen om lentefeest kaartjes te maken die een herinnering zijn aan een prachtige dag. Je kan gemakkelijk zelf met je eigen foto’s online aan de slag gaan. Van sober tot extravagant, je vindt talrijke mogelijkheden om je zoon of dochter te laten stralen. Kies je voor een foto om het lentefeest aan te kondigen of ga je eerder voor een atypische vorm zoals een regenboog of een kaart in de vorm van een smartphone? Laat je creativiteit de vrije loop en maak een persoonlijk kaartje dat achteraf nog vaak bekeken zal worden. 

Mercikes achteraf

In lijn met al je keuzes, kun je ook een origineel bedankingskaartje ontwerpen. Zo krijgen je gasten een reeks foto’s mee naar huis die een magisch samenspel vormen binnen de sfeer die je wilt creëren. Ga voor een combinatie van foto’s of laat verschillende kaartjes afdrukken zodat je gasten de keuze hebben. 

Het voordeel van online ontwerpen is dat je gemakkelijk zelf aan de slag kunt. Bovendien geeft een proefdruk jou de nodige gemoedsrust zodat alles er top uitziet. Ook leuk zijn gepersonaliseerde gadgets die je kunt meegeven na afloop van het feest. Op tijd beginnen is zeker de boodschap!

Misschien heb je intussen al enkele ideeën voor het lentefeest dat binnenkort voor de deur staat?! Het wordt alvast een dag om naar uit te kijken!
 

Share this article

Ook leuk om te lezen

Populaire categorie