De winter werkt op iedereens gemoedstoestand, ook op die van mannen. De dagen zijn grijs, regenachtig, en er is bitter weinig zonlicht. Maar er is een manier om de temperatuur toch wat op te voeren en te genieten. Met deze seksspeeltjes geef je jouw seksleven een flinke boost in de laatste koude wintermaanden.

Verwen jezelf met de pocketpussy

Een pocketpussy, ook vaak kunstvagina genoemd, is een seksspeeltje voor mannen en de ideale manier om jezelf te verwennen. Zoals de naam het zegt, heeft het de vorm en look van een vagina en bestaat hij in verschillende modellen en vormen. Mannen gebruiken dit vaak voor de solo seks momenten, om het gevoel van het penetreren van een vrouw na te bootsen.

Het speeltje voelt als een realistische vagina en is vanbinnen voorzien van nopjes. Op die manier word je maximaal gestimuleerd. Zorg wel dat je de toy na gebruik goed schoonmaakt natuurlijk!

Naast het gevoel van genot, heeft deze sextoy ook enkele andere voordelen. Enerzijds laat het je toe om meer uithoudingsvermogen in de slaapkamer te creëren en anderzijds kan het masturberen heel wat fantasieën tot leven brengen… Zoals BDSM bijvoorbeeld!

Laat je fantasieën leven met BDSM toys

Omdat veel mannen (en ook vrouwen) houden van een tikkeltje ruig in de slaapkamer, zijn BDSM toys zeer populair. Maar misschien eerst even wat uitleg over wat BDSM betekent. BDSM is een combinatie van verschillende seksuele voorkeuren. De afkorting BDSM staat voor bondage en discipline (B&D), dominantie en submissie (D&S), en sadisme en masochisme (S&M). Binnen BDSM worden verschillende fantasieën en machtsverhouding tot werkelijkheid gebracht. Dit gebeurt vaak in de vorm van een rollenspel waarbij iemand zich onderwerpt en één iemand de touwtjes in handen neemt, dit met wederzijdse goedkeuring uiteraard.

Voor elk wat wils

Er bestaan dus heel wat sextoys voor mannen om hun fantasieën tot leven te doen komen. Naast de populaire pocketpussy is er een waaier aan BDSM toys zoals bondage toys, handboeien, SM toys, vacuümpompen, een hele garderobe spannende fetish outfits, en nog zoveel meer. Dit zorgt vaak voor een intensere beleving, niet alleen voor mannen, maar ook voor vrouwen! Wanneer zowel man als vrouw hier samen achter staan, groeien sommigen zelfs dichter naar elkaar toe. Zo zie je maar, er is voor elk wat wils!