Modern design, thuis en in je keuken

Ons huis wordt hoe langer we er in wonen, steeds meer ons veilig coconnetje. Nu we vaker van thuis moeten en kunnen werken, willen we nog meer dan vroeger dat ons huis ook een echte “thuis” kan zijn. Om dit te verwezenlijken, kan je je huis volledig upgraden met bijvoorbeeld design meubels. Het kan ook erg waardevol zijn om de leefruimtes die je het vaakst gebruikt, zoals je keuken, in een nieuw jasje te steken. In dit artikel vind je tips om jouw huis een stijlvolle make-over te geven.

Design meubels als blikvanger in je huis

Design meubels zijn pas een aanwinst wanneer ze ook comfortabel en handig in gebruik zijn. Wanneer je ontwerpen van Gubi koopt, mag je er zeker van zijn dat je kwaliteit in huis haalt. Deze duurzame en tijdloze producten zijn functioneel en creatief. Bovendien heeft Gubi een ruim aanbod aan zitmeubels, tafels, bedden, interieurobjecten, verlichting en tapijten. Gubi werkt samen met toonaangevende designers om jouw interieur vorm te kunnen geven. De stukken die ze ontwerpen zijn geïnspireerd door de natuur en door architectuur. Een goed voorbeeld hiervan is de Beetle stoel uit het assortiment, waarbij de vormen van de stoel het rug- en kopschild van een kever imiteren. Het resultaat is een prachtig ontworpen zitmeubel dat erg comfortabel zit.

Luxe design keuken als middelpunt van je huis

Steeds meer worden keukens echte leefkeukens. Het is dé plek bij uitstek waar je met je gezin of vrienden samenkomt, praat en geniet van elkaars gezelschap. In een luxe design keuken op maat gemaakt kan je je dan ook volledig uitleven. Design keukens kunnen klassiek zijn, maar ook moderne keukens zijn erg stijlvol. Het is vooral erg belangrijk dat je het functionele aspect van je keuken kan combineren met schoonheid en kwaliteit. Wanneer je keuken niet enkel dient om te koken, maar ook fungeert als ontmoetingsplek, is het belangrijk om voldoende aandacht te schenken aan de sfeer en gezelligheid. Een kookeiland met stoelen of geïntegreerde zitbank kan hier al veel toe bijdragen. Moderne keukens blinken ook uit in subtiliteit. Laat de ontwerpers van jouw droomkeuken dus zeker toe om met warme lichtelementen te spelen en voor een zuivere belijning te zorgen. Door te kiezen voor kwalitatieve materialen en een verfijnde afwerking, wordt jouw keuken een echt pronkstuk!

Laat je adviseren

Wanneer je op zoek bent naar een design keuken, ga dan zeker in gesprek met ervaren ontwerpers. Zij combineren jouw verwachtingen met hun talent om zo een perfecte, unieke en kwalitatieve keuken voor jou te ontwerpen.

Share this article

Ook leuk om te lezen

Populaire categorie