Houten speelgoed met naam; leuk en educatief!

Voor het uitzoeken van een origineel kraamcadeau hoef je niet langer te zoeken. Houten speelgoed met naam is namelijk helemaal van deze tijd. Houten speelgoed is niet alleen heel duurzaam en ecologisch in vergelijking met al het plastic speelgoed, maar het is ook nog eens heel educatief, ontzettend leuk en misschien ook nog wel een beetje nostalgisch. Wie speelde er vroeger namelijk niet met houten speelgoed? Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt wel een object kopen dat in de vorm is gemaakt van houten speelgoed met naam. Denk maar eens aan een houten gitaartje, auto of een puzzel. Naast dat je het houten speelgoed zelf kunt aanschaffen is het ook nog eens mogelijk om de naam van de baby op het speelgoed te laten zetten. Zo heb je ook nog eens een persoonlijke touch gegeven aan je kraamcadeau.

Educatief en ecologisch houten speelgoed met naam

Houten speelgoed met naam is niet alleen heel erg mooi en leuk om te geven en te krijgen, maar het is ook nog eens heel educatief en ecologisch. Omdat het speelgoed van hout is gemaakt en niet van plastic draag je bij aan een beter milieu. Plastic is namelijk niet goed te recyclen en is ook nog eens slecht afbreekbaar. Daardoor komt het sneller en gemakkelijker in de natuur terecht waar het dus niet hoort. Door gebruik te maken van hout heb je ook nog eens heel stevig en sterk materiaal wat niet zomaar kapot kan en het is een stuk veiliger dan de plastic onderdelen die op veel speelgoed te vinden is. En het is ook nog eens educatief speelgoed omdat je heel veel verschillende objecten hebt waarmee de baby kan leren herkennen wat het precies is!

Hydrofiele doeken: praktisch en mooi vormgegeven

Als je op zoek bent een mooi vormgegeven en praktisch kraamcadeau dan kun je kiezen voor (gepersonaliseerde) hydrofiele doeken. Deze noem je ook wel hydrofiele luiers. Nu denk je misschien wel: waarom zou ik een luier cadeau doen? Maar de hydrofiele doeken hebben veel meer functies dan je denkt. Het is namelijk onmisbaar voor de verzorging van de baby. Het is echte een multifunctioneel ding. Hydrofiele doeken zijn in staat om snel en veel vocht op te nemen en zijn daarna ook weer snel droog. Je kunt de baby dus lekker snel drogen en is daarbij ook nog zacht voor het huidje. Verder kun je hem gebruiken als handdoek, onderdekentje bij het verschonen van de luier of als inbakerdoek wanneer de baby een dutje gaat doen. Deze hydrofiele doeken zijn er in alles soorten, maten en kleuren en kunnen worden voorzien van de naam van de baby. Zo heb je een prachtig en praktisch kraamcadeau.

Share this article

Ook leuk om te lezen

Populaire categorie