De liefste kraamcadeaus: wat geef je een pasgeboren baby?

Wat geef je een baby die net is geboren? Er zijn tal van leuke kraamcadeaus om te geven, maar het is vaak niet gemakkelijk om te kiezen. Daarom hebben wij voor jou de leukste cadeaus op een rijtje gezet! Zo vind je zeker iets dat aansluit bij de smaak van de ouder(s) van de pasgeborene. Bekijk snel onze top 5 cadeaus en laat je inspireren!

Opbergbox met naam baby

Een baby krijgt vaak heel veel spullen. Daarom is het fijn om alle knuffels, babykleertjes en luiers netjes op te bergen in een leuke opbergbox. En wat is er nu leuker dan een opbergbox met naam van de baby erop?

Deze opbergbox is gemaakt van stevig materiaal, zodat je er jarenlang plezier van zult hebben. De naam van de baby wordt er met liefde opgezet, zodat je er een echt uniek cadeau van maakt!

Badcape met naam

Een baby is heel kwetsbaar en daarom is het belangrijk om hem of haar goed te beschermen tegen de kou na het badje. Een badcape is een ideaal cadeau om hieraan bij te dragen. Deze badcape kunnen de ouders fijn gebruiken om het kindje in te wikkelen en warm te houden na het badje.

Deze badcape is gemaakt van 100% katoen en is dus heel zacht voor de huid van je baby. Laat de naam van de baby er op bedrukken om het cadeau specialer te maken.

Spaarpot met naam

Een baby heeft natuurlijk nog geen eigen spaargeld, maar dat wil niet zeggen dat je hem of haar geen leuke spaarpot kunt geven. Dit is een perfect cadeau voor in de babykamer. Deze spaarpot is gemaakt van stevig materiaal, zodat je er jarenlang plezier van zult hebben. De naam van de baby kan er ook worden opgezet.

Knuffel met naam

Een baby kan niet zonder een leuke knuffel. En wat is er nu leuker dan een knuffel met naam? Deze schattige knuffel is gemaakt van 100% katoen en is dus heel zacht voor de huid van je baby en heerlijk om mee te knuffelen. Laat de naam van baby op de knuffel bedrukken en geef hem of haar een leuke knuffelvriend om mee te slapen in bed, dan hoeven ze nooit meer bang te zijn in bed.

Bron: kraam-cadeau.nl

Herinneringskist met naam

Een baby is maar klein, maar in die korte tijd doet hij of zij heel veel! Daarom is het fijn om alle mooie momenten vast te leggen in een herinneringskist. In deze kist kan je babyfoto`s, babykleding en andere kleine herinneringen bewaren. Laat de naam van baby erop bedrukken en maak het cadeau extra bijzonder!

Bekijk snel de website van kraam-cadeau.nl en laat je inspireren door de collectie babycadeaus.

Share this article

Ook leuk om te lezen

Populaire categorie