Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Laat van je horen

×

Startdatum

10-05-2017

diFAIRence

Wij gaan een evenement organiseren rond Fairtrade. Wij willen mensen bewust maken dat Fairtrade niet alleen geitenwollensokken spullen/mensen/... zijn, maar dat dit ook hippe en trendy producten kunnen zijn. Daarom bouwen wij op 10 mei de autogarage van Renault Paesmans om tot een Faire conceptstore. Wij willen verschillende Fairtrade hapjes, drankjes, demonstraties aanbieden met daarnaast een streepje live muziek. Daarbij bieden wij ook een workshop djembé en Afrikaanse dans aan. Tot slot komt de directeur van Fairtrade Belgium (Nicolas Lambert) spreken en een vertegenwoordiger van Tony's Chocolonely. Ook voorzien wij nog een special act als afsluiter van ons evenement!

plaats

UCLL Diepenbeek
Gouverneur Roppesingel 2, 3500 Hasselt - Limburg

In mei vieren we World Fair Trade Day. Kies met je school, werkplek of buurt voor eerlijke handel en maak je actie bekend op deze website. Met elk fairtradeproduct dat je consumeert laat je zien dat je eerlijke handelsregels wil!
Actie toevoegen

Waarom actie voeren?

Naar aanleiding van World Fair Trade Day willen we zoveel mogelijk mensen laten kennismaken met eerlijke handel. Doe mee op jouw school, in jouw bedrijf of jouw gemeente. Het is makkelijk, leuk en natuurlijk bijzonder fair. Pak er gerust mee uit, want kiezen voor eerlijke handel, dat is iets om trots op te zijn.