Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Laat van je horen

×

Startdatum

11-05-2017

Fairtrade@Work

Zoals elk jaar geven wij aan onze medewerkers op de dag van Fairtrade@work een kaartje met een boodschap en een Fairtrade/Oxfam-product. Dit jaar willen we de aandacht vestigen op het feit dat ongeacht nationaliteit, religie, geaardheid we allemaal mensen zijn. We gebruiken hiervoor de slogan "We all smile in the same language". Gezien Carglass dit jaar Care Carrosserie heeft overgenomen, stijgt ons medewerkersaantal met 400 personen. Wij bereiken in totaal bijgevolg 1300 medewerkers.

plaats

CARGLASS
Trichterheideweg 11, 3500 Hasselt - Limburg

Media

In mei vieren we World Fair Trade Day. Kies met je school, werkplek of buurt voor eerlijke handel en maak je actie bekend op deze website. Met elk fairtradeproduct dat je consumeert laat je zien dat je eerlijke handelsregels wil!
Actie toevoegen

Waarom actie voeren?

Naar aanleiding van World Fair Trade Day willen we zoveel mogelijk mensen laten kennismaken met eerlijke handel. Doe mee op jouw school, in jouw bedrijf of jouw gemeente. Het is makkelijk, leuk en natuurlijk bijzonder fair. Pak er gerust mee uit, want kiezen voor eerlijke handel, dat is iets om trots op te zijn.